Om

Spel med riktiga pengar ska alltid ske med underhållning som syfte och det är viktigt att påminna både sig själv och andra om just det.

Innehållet här på Spelblogg är framtaget av information från spelbolag, spelleverantörer, spelmyndigheter och andra delar av spelbranschen. Innehållet är filtrerat av mig, med år av erfarenhet från spelbranschen i ryggraden, men det är upp till dig som läsare att ta in och tolka informationen på ett sätt som passar dig.

Alla guider och artiklar ska ses som just guidning. Information från spelbolagen ändras regelbundet och kan ha ändrats sedan de publicerats. Med det sagt ska det dock undertryckas att jag och mitt team självklart försöker hålla alla guider så uppdaterade som möjligt.

Spelblogg ska vara en ledande underhållningssajt som inspirerar tiotusentals läsare genom guider, recensioner och personliga inlägg.

Visionen för Spelblogg.

Regler och villkor gäller

Eftersom artiklarna och listorna här på Spelblogg är för underhållningssyfte kan jag inte ta ansvar för eventuella problem mellan dig och de spelbolag du väljer att spela hos. 

Spelbolagets regler och villkor gäller alltid. Läs igenom dem innan du skapar ett konto, innan du gör en insättning, innan du börjar spela och innan du ska göra ett uttag.

Får du problem med ett spelbolag ska du i första hand kontakta det spelbolaget. Om de inte är behjälpliga och du misstänker att de gjort något fel ska du kontakta den myndighet som har gett dem spellicens.

Spelmyndigheternas jobb är att kontrollera spelbolagen, men kom ihåg att den svenska Spelinspektionen bara vakar över spelbolag med licens i Sverige. Spelbolag utan svensk licens kontrolleras av andra länders myndigheter, till exempel på Malta.

Sök hjälp om du behöver

Behöver du eller någon du känner hjälp ber jag dig att snarast möjligt ta kontakt med Stödlinjens experter (Stodlinjen.se).

Genom tjänsten Spelpaus kan du stänga av dig hos alla spelbolag med svensk licens (Spelpaus.se).

  • Regel nr 1: Spela aldrig för pengar du inte har råd att förlora.
  • Regel nr 2: Följ alltid regel nummer 1.

Tycker du det är kul med spel? Besök startsidan här: spelblogg.com